0416 56 10 10

Monteur Brandwerende Afdichtingen

Heb jij een gezonde werkmentaliteit, praktisch inzicht en een fitte fysieke gesteldheid? Houd jij ervan je handen uit de mouwen te steken en wil jij meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken of verblijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

 • Een gedegen opleidingstraject waarbij je onder begeleiding van een ervaren collega alle facetten van het vak leert;
 • Een bedrijfswagen (voor zakelijk vervoer), of je directe collega haalt je thuis op en brengt je na het werk weer thuis;
 • Een fijne werksfeer; 
 • Iedere dag werkzaam op de mooiste bouwprojecten van Nederland;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie;
 • Een breed scala aan doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar voorman of werkvoorbereider;
 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 38 verlofdagen (25 vakantiedagen en 13 adv dagen).

Functie-eisen

 • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken;
 • Je beschikt bij voorkeur al over een VCA-diploma;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring in de bouw, bijvoorbeeld als schilder of stukadoor, in de  brandwerende bekleding of in een soortgelijke discipline.

Over Firejob

Firejob B.V. is een werkmaatschappij van de RB+ Groep. RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie en behoort tot de marktleiders in Nederland. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.  

De werkmaatschappij Firejob heeft als specialisme het aanbrengen van brandwerende afdichtingen op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. In de praktijk betekent dit dat Firejob zich bezig houdt met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten.

Van der Aa Brandwerende Applicaties is de werkmaatschappij met als specialisme het aanbrengen van brandwerende applicaties. Dit betekent dat Van der Aa zich voornamelijk bezig houdt met bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

Preficon Europe is het bedrijfsonderdeel dat hoogwaardige brandwerende materialen levert via diverse bouwmarkten in heel Nederland. De producten zijn toepasbaar in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds en doorvoeringen. 

Het jongste bedrijfsonderdeel, RB+ Bouwkundige Brandpreventie, richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Onze werkzaamheden voeren wij uit in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Wij wensen ons eigen monteurs-bestand met meerdere nieuwe collega’s uit te breiden, verspreid over Nederland.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris bij Firejob. Anita is bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris, via vacature@firejob.nl


Heb je vragen of wil je meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
Firejob

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@firejob.nl
 

 

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@firejob.nl