0416 56 10 10

Leerling Monteur Brandwerende Afdichtingen

Ben jij handig en zou jij willen meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken en verblijven? Heb jij nog niet de ervaring, maar wil je wel graag het vak leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk op ikbenhandig.nl om te zien wat het vak inhoudt.

Wij bieden je:

 • Een gedegen opleidingstraject waarbij je onder begeleiding van een zeer ervaren collega alle facetten van het vak leert zodat je kunt uitgroeien tot een echte vakspecialist;
 • Vervoer van en naar huis: je directe collega haalt je thuis op en brengt je na het werk weer thuis;
 • Een werkomgeving waarbij je iedere dag werkzaam bent op de mooiste bouwprojecten van Nederland;
 • Een fijne werksfeer; 
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie;
 • Een breed scala aan doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar voorman of werkvoorbereider;
 • Een salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling; 
 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 38 verlofdagen (25 vakantiedagen en 13 adv dagen).

Functie-eisen

 • Je hebt een gezonde werkmentaliteit, praktisch inzicht en een fitte fysieke gesteldheid;
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en bent leergierig;
 • Je beschikt bij voorkeur al over een VCA-diploma of je bent bereid deze op korte termijn te gaan halen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je hebt geen hoogtevrees bij het werken in binnenruimtes;
 • Je bent een schoolverlater of een starter op de arbeidsmarkt;
 • Je hebt bij voorkeur al enige kennis van werken in de bouw, bijvoorbeeld vanwege je vooropleiding of opgedane werkervaring.

Bekijk de kneepjes van het vak in de Steve is handig-filmpjes:

Over Firejob

Firejob B.V. is een werkmaatschappij van de RB+ Groep. RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie en behoort tot de marktleiders in Nederland. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.  

De werkmaatschappij Firejob heeft als specialisme het aanbrengen van brandwerende afdichtingen op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. In de praktijk betekent dit dat Firejob zich bezig houdt met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten.

Van der Aa Brandwerende Applicaties is de werkmaatschappij met als specialisme het aanbrengen van brandwerende applicaties. Dit betekent dat Van der Aa zich voornamelijk bezig houdt met bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

Preficon Europe is het bedrijfsonderdeel dat hoogwaardige brandwerende materialen levert via diverse bouwmarkten in heel Nederland. De producten zijn toepasbaar in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds en doorvoeringen. 

Het jongste bedrijfsonderdeel, RB+ Bouwkundige Brandpreventie, richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Onze werkzaamheden voeren wij uit in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Wij wensen ons eigen monteurs-bestand met meerdere nieuwe collega’s uit te breiden, verspreid over Nederland.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris bij Firejob. Anita is bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je mail richten aan Anita Stuiver via vacature@firejob.nl. Geef daarbij aan wat je achtergrond en ervaring is en waarom je graag in aanmerking komt voor deze functie. Als je een cv hebt, is het fijn als je deze meestuurt, maar dat hoeft niet.


Heb je vragen of wil je meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
Firejob

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@firejob.nl
 

 

 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@firejob.nl