0416 56 10 10

Projectleider/werkvoorbereider Brandwerende Applicaties

Wil jij werken bij een specialist in de bouw en meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken of verblijven? Ben jij iemand die houdt van veel vrijheid binnen je functie, waarbij je wel je verantwoordelijkheid neemt? Ben jij in staat om in een ad hoc omgeving de juiste prioriteiten te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden is:

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie;
 • Een fijne werksfeer binnen een enthousiast team, waarbij gewerkt wordt aan het continu verbeteren van de dienstverlening;
 • Voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Het uitbreiden en bijhouden van je kennis op het gebied van brandpreventie wordt zeker aangemoedigd;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen;
 • Een telefoon en auto van de zaak;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie.

Wat houdt de functie in?

In deze functie ben je ten aanzien van onze dochtermaatschappij Van der Aa Brandwerende Applicaties B.V. verantwoordelijk voor het voorbereiden, calculeren en vooral ook (bege)leiden van projecten in de bouwsector. Je denkt mee over een optimale invulling van het bestek. Daarnaast verdiep jij je in de technische, financiële en projectmatige risico’s. Je werkt nauw samen met onder andere engineering en uitvoering. Om goed tot je recht te komen in de functie is het belangrijk dat je commercieel, daadkrachtig en communicatief sterk bent. Daarbij ben je probleemoplossend en heb je een flexibele werkinstelling. 

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Bouwkunde;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van projecten in de bouwsector, met name in de disciplines calculatie, werkvoorbereiding en projectleiding;
 • Ervaring met bouwkundige brandpreventie is een pré;
 • Je beschikt over goede vaardigheden op het gebied van Microsoft (Outlook, Word, Excel);
 • Je hebt basiservaring met AutoCad;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je gaat bijkomende administratieve en commerciële taken niet uit de weg.

Over de RB+ Groep

RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie en behoort tot de marktleiders in Nederland. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd. 

Van der Aa Brandwerende Applicaties heeft als specialisme het aanbrengen van brandwerende applicaties op zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Dit betekent dat Van der Aa zich voornamelijk bezig houdt met bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

Firejob is de werkmaatschappij met als specialisme het aanbrengen van brandwerende afdichtingen op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. In de praktijk betekent dit dat Firejob zich bezig houdt met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten.

Het bedrijfsonderdeel Preficon Europe levert hoogwaardige brandwerende materialen via diverse bouwmarkten in heel Nederland. De producten zijn toepasbaar in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds en doorvoeringen. 

Het jongste bedrijfsonderdeel, RB+ Bouwkundige Brandpreventie, richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Onze werkzaamheden voeren wij uit in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Peter den Hartog, bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris, via vacature@rbplus.nl

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Heb je vragen of wil je meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@firejob.nl