0416 56 10 10

Distributiecentrum Bol.com opgeleverd

Firejob heeft de werkzaamheden voor het Distributiecentrum Bol.com in Waalwijk afgerond. In opdracht van diverse (installatie)partijen heeft Firejob de brandwerende afdichtingen uitgevoerd voor dit gigantische distributiecentrum van Nederlands bekendste webwinkel.

Hoofdaannemer Van Wijnen uit Rosmalen is in februari 2016 gestart met de bouw van het nieuwe distributiecentrum en heeft deze een jaar later voltooid. Tot aan het einde van dit jaar wordt er gewerkt om de nieuwbouw gebruiksklaar te maken. Met een vloeroppervlak van circa 130.000 m2 is het distributiecentrum in Waalwijk nu het grootste distributiecentrum van Bol.com. De komst van het nieuwe centrum is goed voor de werkgelegenheid in de regio en verschaft ongeveer 1000 nieuwe banen.

Wij bedanken Van WijnenUnica, de Van Delft Groep en Installatiebedrijf Den Doorn dat zij ons in de gelegenheid hebben gesteld onze (brandveilige) bijdrage te leveren aan dit mooie project.

Wat kan Firejob voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Firejob kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Afdichtingen en Brandveilige Doorvoeringen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!Foto: FKG architecten

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@firejob.nl