0416 56 10 10

Medisch Centrum Vechtdal in uitvoering

In Hardenberg maakt het huidige Röpke-Zweers ziekenhuis plaats voor een nieuw compact en duurzaam ziekenhuis. Op donderdag 28 juni 2018 is de eerste paal geboord voor de bouw van het nieuwe Medisch Centrum Vechtdal (MCV).

Het MCV wordt kleiner dan het bestaande ziekenhuis. Het nieuwe gebouw bestaat uit deels twee en deels drie bouwlagen, heeft een kleiner vloeroppervlak en minder bedden. Door zo kort mogelijke looplijnen, door efficiency en flexibiliteit van ruimtegebruik wordt er meer patiëntenzorg geboden.

In opdracht van HOMIJ Technische Installaties voert Firejob de brandwerende afdichtingen en doorvoeringen voor dit nieuwbouwproject uit. De verwachting is dat het nieuwe medisch centrum in 2020 in gebruik genomen wordt.

Wat kan Firejob voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Firejob kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Afdichtingen en Brandveilige Doorvoeringen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!Foto: MCV

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@firejob.nl