0416 56 10 10

Uw VCA** gecertificeerde partner

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst op hun VGM-beheersysteem (VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Het VCA-certificaat is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico (gezien vanuit de opdrachtgever) bijvoorbeeld op bouw- en werkplaatsen of andere projectlocaties. Met Firejob als VCA-gecertificeerd bedrijf weet de opdrachtgever zeker dat onze uitvoering plaatsvindt met de nodige kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde VCA diploma's. Alle gereedschappen en overig materieel worden jaarlijks gekeurd en onderhouden. Bij Firejob wordt er volgens de Arbo eisen veilig gewerkt.

Veilig werken

Bij Firejob gaat brandveiligheid voor de gebruiker hand in hand met de veiligheid voor degene die moet werken met onze producten. Veilige arbeidsomstandigheden staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij ontwikkelen en gebruiken uitsluitend ‘groene producten’, vrij van schadelijke stoffen zoals kwartsstof of fibers. Ook het tilgewicht en het gemak waarmee materialen verwerkt kunnen worden, zijn voor ons heel belangrijk.


Wat kan Firejob voor u betekenen?

 


Joep Sijtsma

Manager
Firejob

  +31 (0)416 56 10 10
  joep@firejob.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@firejob.nl