0416 56 10 10

Met daadkracht en op karakter

Evert Hogendoorn is al 14 jaar actief als projectleider bij Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V., onderdeel van Burgland Groep. Naast het managen van zijn projecten is hij ook verantwoordelijk voor de inkoop van de uitvoerende partijen.

Poldergenoten

“Wij zijn een duurzaam, innovatief, daadkrachtig maar nuchter bedrijf uit de polder. Vooral daadkracht verwachten wij ook bij onze onderaannemers te vinden. Zowel Firejob als Van der Aa Brandwerende Apllicaties bezitten deze eigenschap. Er bestaat een klik tussen de Burgland Groep en de RB+ Groep en omdat beide partijen uit de polder komen is dit misschien geen toeval”.

“Bij de eerste samenwerking is er een relatie ontstaan, waarbinnen afspraken nagekomen worden. Niet altijd tegen de laagste, maar wel tegen een eerlijke prijs. Wij maken elkaar wijzer en waar nodig helpen wij elkaar uit de brand. Een presentatie over het brandwerend afdichten van doorvoeringen bracht onze uitvoerders de extra benodigde kennis”, volgens Evert.

Een meedenkende partner

“Voor het brandwerend maken van de indampomgeving in melkpoederfabriek Vreugdenhil in Gorinchem, een ruimte waar vocht en hygiëne een grote rol spelen, hebben wij samen met Van der Aa en een onderzoeksbureau een passende oplossing gedefinieerd. Een periode van intensieve samenwerking werd afgesloten met een oplevering binnen het gestelde tijdspad en geheel aansluitend op het eisenpakket van de opdrachtgever”, vertelt Evert Hogendoorn.

Een flexibel vermogen

“Voor het project Distributiecentrum Nature’s Pride in Maasdijk maakte Firejob in opdracht van verschillende opdrachtgevers voor alle installaties de brandwerende doorvoeringen. Eén partij voor het hele project is een wenselijke situatie voor iedere hoofduitvoerder".

“De RB+ Groep is voor mij een flexibele en gedegen organisatie met een no-nonsense aanpak en waarvoor geldt afspraak=afspraak”, aldus Evert Hogendoorn.

Evert HogedoornEvert HogedoornProjectleiderDe Vries en Verburg B.V.
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@firejob.nl