0416 56 10 10

De Rotterdam

Firejob heeft in de periode 2012-2013 gezorgd voor het brandwerend afdichten van de doorvoeringen en sparingen van blikvanger De Rotterdam waardoor men hier veilig kan wonen, werken en ontspannen.

Multifunctioneel gebouw

In december 2013 is het prestigieuze complex De Rotterdam officieel opgeleverd. Het 44 verdiepingen tellende gebouw biedt ruimte aan kantoren, een hotel en appartementen. In opdracht van Züblin Nederland, Eneco en Isolatiebedrijf W. van den Hanenberg hebben wij hierbij geholpen om alle brandwerende doorvoeringen en hun sparingen brandwerend af te dichten.

Brandveilige sparingen

In De Rotterdam zitten brandveilige sparingen die minimaal een uur brandwerend zijn. De brandwerende coating op de bekabeling, leidingen en luchtkanalen is versterkt door de afdichting van eventuele ruimtes tussen de doorvoeringen voor een optimale brandveiligheid.

Juiste planning

Dit is een van de grootste projecten waarbij Firejob betrokken is geweest en had een duur van 2 jaar. Kundige voorbereiding en een vaste planning door Firejob in overleg met opdrachtgever hebben dit project tot een succes gemaakt.


Wilt u meer informatie over dit project?
 


Micha van Dun

Projectleider
Firejob

  +31 (0)416 56 10 10
  micha@firejob.nl
 


 
Project van:Firejob
Branche:Woningbouw en Multifunctionele Centra
Locatie:Rotterdam
Opdrachtgever:Züblin Nederland, Eneco en Isolatiebedrijf W. van den Hanenberg
Beeldmateriaal:Edward Hill
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@firejob.nl