De Droogbak in uitvoering

Firejob is momenteel aan het werk op het project Droogbak in Amsterdam. De Droogbak wordt gerenoveerd, waarbij ook de brandveiligheid op orde wordt gebracht.

De Droogbak is een 19e-eeuws kantoorgebouw in neorenaissancestijl en in 2001 aangewezen als rijksmonument. Het gebouw De Droogbak werd in 1884 ontworpen voor de toenmalige Hollandse IJzeren Spoorwegmaatschappij en heeft later onder meer gediend als kantoor van de Raad van de Arbeid, als Rijksadministratiegebouw en als onderkomen van de Hogeschool van Amsterdam. Anno 2012 is een advocatenkantoor in het gebouw gevestigd.

Firejob maakt voor dit project de brandwerende afdichtingen in opdracht van Heijmans. Ons zusterbedrijf Van der Aa Brandwerende Applicaties is ook werkzaam geweest op dit project en heeft de hoofddraagconstructie, wanden, plafonds en leiding tracés van The Valley brandwerend bekleed.

Wat kan Firejob voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Firejob kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Afdichtingen en Brandveilige Doorvoeringen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Jvhertum

Meer nieuws

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.