Torckdael in uitvoering

Aan de rand van de binnenstad in het centrum van Wageningen, wordt de komende jaren gebouwd aan de nieuwe woonwijk Torckdael. Gelegen aan het Torckpark en de stadsgracht, vlakbij winkels en uiterwaarden van Wageningen.

De woonwijk Torckdael wordt in drie fases gebouwd. Fase 1 is reeds opgeleverd. De tweede fase is in uitvoering en wordt medio 2017 opgeleverd. Wanneer er aangevangen wordt met de bouw van Fase 3 is nog niet bekend, deze fase is nog in ontwikkeling.

Bouwkundige Brandpreventie

In opdracht van Bouwbedrijf Berghege en AGO Montage en Installatietechniek voert de RB+ Groep de passieve bouwkundige brandpreventie voor dit project uit. Firejob is verantwoordelijk voor de brandwerende afdichtingen en Van der Aa Brandwerende Applicaties maakt de brandwerende bekleding.

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor uw medewerkers en de bezoekers van uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan uw als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Torckdael.nl

Meer nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.