Wonen Boven de Hoven toren 3 in uitvoering

Boven het winkelcentrum De Hoven Passage in Delft worden in 3 fases 3 woontorens gebouwd. Op 16 juli 2014 is de eerste fase, de bouw van woontoren 1 met 83 koop- en huurappartementen van start gegaan. In iedere fase wordt er een toren gerealiseerd.

Wonen Boven de Hoven is centraal gelegen, de Wonen Boven de Hoven torens staan dicht in de buurt van het centrum en van alle uitvalswegen van Delft. De tweede toren telt 88 huurappartementen en woontoren 3 krijgt er 101. Fases 1 en 2 zijn inmiddels afgerond en beide woontorens zijn opgeleverd.

In februari 2017 is de bouw van toren 3 gestart. Firejob is verantwoordelijk voor het brandveilig maken van de doorvoeringen in deze toren. Naast toren 3 heeft Firejob ook voor toren 1 en 2 de sparingen en doorvoeringen brandwerend afgedicht. Alle drie projecten zijn in opdracht gegeven door Heembouw Wonen.

Wat kan Firejob voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Firejob kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Afdichtingen en Brandveilige Doorvoeringen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Habeon Architecten

Meer nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.