FIRST

In de eerste plaats heeft Firejob bijgedragen aan de brandveiligheid van FIRST door in opdracht van Isolatiebedrijf Hanenberg en Klimaatservice Holland de brandwerende afdichtingen en doorvoeringen te maken.

FIRST THINGS FIRST

In het hart van Rotterdam recht tegenover Rotterdam Centraal ligt de nummer één kantoorlocatie FIRST. Onderdeel van FIRST is FIRST TOWER en is met zijn 31 verdiepingen ruim 120 meter hoog. Bij het verlaten van het centraal station is FIRST het eerste gebouw dat u ziet en op uw netvlies gebrand zal blijven staan.

FIRST maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point-gebied, dat staat voor 110.000 m2 aan kantoorruimte, horeca, winkels, appartementen, een groen binnenplein en ruime parkeerfaciliteiten. Veel aandacht is er voor het hergebruik van bouwdelen en voor het behoud van monumentale onderdelen, zoals het kunstwerk van Henry Moore en het naastgelegen Koepelgebouw. FIRST is eind 2015 opgeleverd.

Eén team

FIRST is een omvangrijk project waarbinnen vrijwel alle typen doorvoeringen worden toegepast. In het doorvoeringsboek dat bij oplevering aan de gebouwbeheerder wordt verstrekt, zijn alle situaties uitvoerig in kaart gebracht. Met partners Isolatiebedrijf Hanenberg en Klimaatservice Holland werkt Firejob niet voor het eerst en dit komt de strakke tijdsplanning ten goede. Samen maken de drie partijen de installatie van het gebouw compleet. Binnen het gestelde tijdspad heeft Firejob in een korte tijd ruim 3500 doorvoeringen brandveilig gemaakt.

Project van :Firejob
Branche :Vastgoed, projectontwikkeling
Locatie :Rotterdam
Opdrachtgever :Isolatiebedrijf Hanenberg en Klimaatservice Holland
Beeldmateriaal :Boele & van Eesteren

Wilt u meer informatie over dit project?

Micha van Dun

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  micha@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.