HagaZiekenhuis

In Den Haag is het HagaZiekenhuis aan de Leyweg met nieuwbouw uitgebreid. Dit betekent meer faciliteiten op één locatie. Opdrachtgever VolkerwesselsHaga laat Firejob de brandwerende doorvoeringen verzorgen voor deze nieuwbouw, maar ook voor het nog te renoveren bestaande gedeelte van het ziekenhuis.

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Ruim 8000 sparingen op 37.000 m2 nieuwbouw van het Juliana Kinderziekenhuis/Moeder- en Kind Centrum, het OK-complex en het Hart- en Vaatcentrum zijn inmiddels uitgevoerd. De werkzaamheden van het tweede deel, 18.500 m2 renovatie van het bestaande ziekenhuis, zijn reeds gestart. Wanneer ook deze fase naar alle teveredenheid wordt afgerond, zal Firejob in een periode van 20 jaar zorgdragen voor het onderhoud binnen de 107.000 m2 van het gasthuis. Mede door onze activiteiten is en blijft het gehele gebouw brandveilig. 

Pluspunten

Aan de luchtdichtheid van het OK-complex worden hoge eisen gesteld. Alle brandwerende doorvoeringen binnen deze ruimten zijn 100% luchtdicht uitgevoerd om een optimale luchtstroom te garanderen. Naast technisch vakmanschap leveren wij op dit project een digitaal dossier aan waarin wij alle genomen maatregelen inzichtelijk maken voor onze opdrachtgever. Daarnaast ontvangt de opdrachtgever een garantiecertificaat dat de kwaliteit van ons materiaal en onze werkzaamheden waarborgt gedurende de komende tien jaar.

Project van :Firejob
Branche :Ouderen en Gezondheidszorg, Zorg
Locatie :Den Haag
Opdrachtgever :VolkerwesselsHaga (o.a. Boele & Van Eesteren, Imtech, VolkerWessels)
Beeldmateriaal :Boele & van Eesteren

Wilt u meer informatie over dit project?

Steve de Graaf

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  s.degraaf@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.