Laurentius Ziekenhuis

Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond is vernieuwd met nieuwbouw en een ingrijpende renovatie aan binnen- en buitenkant. In opdracht van Heijmans Utiliteit en het Laurentius Ziekenhuis heeft Firejob hier de brandwerende afdichtingen gemaakt. Zo is er een omgeving ontstaan waar patiënten prettig, comfortabel en veilig kunnen herstellen.

Het Laurentius Ziekenhuis

Waar nodig is er nieuwbouw gerealiseerd en waar het kon zijn de bestaande gebouwen verbouwd. Allereerst is er een nieuw gedeelte naast het oude gedeelte gebouwd, waarna de renovatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd.

De vernieuwbouw biedt het ziekenhuis een duurzame update en heeft het Laurentius Ziekenhuis klaar gemaakt voor de toekomst. De transformatie van het vloeroppervlak van 50.000 m² naar 40.000 m² maakt het nieuwe ziekenhuis niet groter, maar juist kleiner en efficiënter.

De hotfloor is de omgeving in het ziekenhuis waar de meest technische hoogwaardige voorzieningen op één plek samenkomen. Hier in het hart van de nieuwbouw zijn de OK’s en de intensive care gevestigd. Deze ruimtes moeten voldoen aan de allerhoogste hygiënische eisen en zijn uitgevoerd met geavancheerde technische installaties.

Inmiddels zijn de nieuwbouw en het gerenoveerde deel van het ziekenhuis in gebruik genomen en volledig operationeel. De verbouwing van de entree is de laatste stap die nog gezet moet worden voor totale oplevering van het compleet vernieuwd, up-to-date en brandveilig Laurentius Ziekenhuis in Roermond.

Project van :Firejob
Branche :Gezondheidszorg, Zorg
Locatie :Roermond
Opdrachtgever :Heijmans Utiliteit
Beeldmateriaal :Heijmans, Kim Zwarts

Wilt u meer informatie over dit project?

Steve de Graaf

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  s.degraaf@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.