Ravel Residence

Voor opdrachtgever Jan Snel heeft Firejob op de Zuidas in Amsterdam gezorgd voor een brandveilige studentenhuisvesting binnen het Ravel Residence. Dit is een modern studentencomplex dat bestaat uit honderden nieuwe, zelfstandige studentenwoningen met keuken en badkamer waar studenten kunnen wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten. Ravel Residence heeft eind februari 2015 haar deuren geopend.

Multifunctioneel studentencomplex

Op steenworp afstand van de VU en in bereik van de UvA en de hogescholen van Amsterdam biedt het nieuwe Ravel Residence allerlei faciliteiten voor studenten zoals een grand café met terras, hippe lounge en een wasserette. Studieruimtes bieden plaats aan alleen of gezamenlijk studeren. Op het dak van het complex is hiernaast een sportveld. Het pand bestaat in totaal uit vijf verdiepingen met in het midden een gezamenlijke tuin.

Brandveilige studentenhuisvesting

Voor opdrachtgever Jan Snel is het belangrijk dat studenten in een veilige huisvesting kunnen wonen. Nieuwbouw moet verplicht aan een groot aantal brandveiligheidsvoorschriften voldoen. Niet alleen om brand te bestrijden, maar juist ook om branddoorslag en brandoverslag te voorkomen. Wij dragen bij Ravel Residence zorg voor het brandwerend afdichten van de meterkasten, de plafonds en de zijwanden. Firejob dicht het doorvoeren van de leidingen af en brengt brandmanchetten aan. Hiermee wordt een brandveilige woon- en studeersituatie gecreëerd.

Project van :Firejob
Branche :Bouw & Installatie, Vastgoed
Locatie :Amsterdam
Opdrachtgever :Jan Snel BV
Beeldmateriaal :Jan Snel BV

Wilt u meer informatie over dit project?

Micha van Dun

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  micha@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.