Villa Volta

Voor attractiepark De Efteling in Kaatsheuvel heeft Firejob in opdracht van Strukton Worksphere de brandwerende afdichtingen voor Villa Volta uitgevoerd. De bezoekers van dit mysterieuze huis kunnen veilig en onbezorgd genieten van deze attractie.

De attractie Villa Volta

Villa Volta is een zogenoemd Madhouse. Bij deze attractie wordt de illusie gewekt dat de bezoeker over de kop gaat. Het huis is ontworpen door Ton van de Ven en is in 1995 gebouwd. Bij de opening was het de eerste attractie in zijn soort, sindsdien hebben veel andere attractieparken het idee geadopteerd en soortgelijke attracties gerealiseerd.

De Efteling

Naast Villa Volta zijn ook de sparingen van o.a. de attracties Fata Morgana, Vogelrock, Stoomcarrousel en de parkshow Raveleijn brandwerend afgedicht. Daarbij komen nog de faciliteiten in en rondom het park zoals restaurant Het Witte Paard, de Poorthuysappartementen en Villa Pardoes. Ook hier zijn de doorvoeringen door Firejob brandwerend uitgevoerd. We kunnen rustig stellen dat deze attracties en faciliteiten allen brandveilig opgeleverd zijn.

Wat kan Firejob voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in gebouw of attractie? Firejob kan u ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Afdichtingen en Brandveilige Doorvoeringen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Project van :Firejob
Branche :Bouw en installatie
Locatie :Kaatsheuvel
Opdrachtgever :Strukton Worksphere
Beeldmateriaal :De Efteling

Wilt u meer informatie over dit project?

Steve de Graaf

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  s.degraaf@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.