OV Terminal Breda

In Breda werd vier jaar lang gebouwd aan de Openbaar Vervoer Terminal (OVT). In opdracht van Bouwcombinatie OVT zorgt Firejob voor de brandwerende doorvoeringen in het gebouw waar alle vormen van Openbaar Vervoer samenkomen.

Brandwerend doorvoeren

De OV Terminal Breda is een nieuw bouwwerk naar het ontwerp van Architectenbureau Koen van Velsen gelegen tegen de binnenstad van Breda. In 2017 wordt het gebouw uitgeroepen tot "Gebouw van het Jaar". De terminal wordt gebouwd met oog op de aansluiting van Breda op de HSL in de richting van Antwerpen en Parijs. Om dit colossale gebouw, waar wonen, werken, winkelen en openbaar vervoer samen komen, voldoende brandveilig te maken, draagt Firejob zorg voor de brandscheidingen. In nauwe samenwerking met de gemeente, brandweer en opdrachtgever hebben wij dit project, met op piekmomenten 20-30 mankracht in montage, tot een goed einde weten te brengen.

Inzichtelijk

Door een digitaal dossier, waarin onder meer de constructie-tekeningen met daarop de aangebrachte brandwerende doorvoeringen zijn opgenomen, op dit project aan te leveren, maakt Firejob alle gegevens en genomen maatregelen inzichtelijk voor haar opdrachtgever. Daarnaast ontvangt de opdrachtgever een garantiecertificaat waarmee de kwaliteit van het materiaal en de gedane werkzaamheden wordt gewaarborgd.

Project van :Firejob
Branche :Utiliteitsbouw
Locatie :Breda
Opdrachtgever :Bouwcombinatie OVT (Hurks, Ballast Nedam), ULC
Beeldmateriaal :Hurks Bouw

Wilt u meer informatie over dit project?

Micha van Dun

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  micha@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.