Stadskantoor Delft

In Delft is hard aan een nieuw Stadskantoor in combinatie met een nieuwe Stationshal gebouwd. In opdracht van BAM Bouw en Techniek heeft Firejob de brandwerende doorvoeringen gerealiseerd.

Het project

Dit nieuwbouwproject bestaat uit de realisatie van een stadskantoor, inclusief een publiekshal en een stationshal. De bovengrondse stationshal omvat ongeveer 4.500 m2 en het nieuwe stadskantoor inclusief publiekshal beslaat 29.500 m2. Het gebouw wordt horizontaal opgedeeld door een plint van helder glas, hierdoor ontstaat een scheiding tussen het publiek toegankelijke gedeelte en het besloten gedeelte.

Het publieke gedeelte bevindt zich op de begane grond. Het bevat een publiekshal met de baliefuncties van de gemeente en een stationshal met de publieksfuncties en voorzieningen voor reizigers. Op de eerste verdieping liggen onder meer multifunctionele ruimtes, een restaurant, vergaderzalen, fractiekamers, fitness faciliteiten en kantoorruimten. Daarboven zijn de overige kantoorruimtes. Op de bovenste verdieping bevinden zich onder het geaccentueerde dak de gebouwinstallaties.

Veiligheidsprijs 2015

Een groot compliment is dat dit project de BAM Bouw en Techniek veiligheidsprijs 2015 heeft ontvangen. Ieder jaar reikt BAM Bouw en Techniek deze veiligheidsprijs uit aan haar beste team. Deze onderlinge competitie zorgt ervoor dat veiligheid hoog bovenaan de prioriteitenlijst staat en blijft staan. Ook Firejob heeft op dit project haar steentje bijgedragen aan de veiligheid, zowel tijdens als na de bouwfase.

Project van :Firejob
Branche :Gemeente, overheid
Locatie :Delft
Opdrachtgever :BAM Bouw en Techniek
Beeldmateriaal :Mecanoo Architecten

Wilt u meer informatie over dit project?

Steve de Graaf

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  s.degraaf@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.